Rehat seketika

13 08 2008

Sekian lama bekerja di pejabat teringin gak nak jalan2 menenangkan diri ini heee… so minggu depan aku g kursus kat Intan sarawak lebih kurang 1 minggu. so dapatlah aku kenal dunia luar heeee… asyik mengadap pc je hari2… kena ada waktu gak jalan2 dan enjoy2…

esok exam plak… doakan smg lulus utk sy…

terima ksh yg sudi2 lawat blog saya…

Post terbaru: virus romeo





Balik kampung!!!

19 06 2008

Alhamdulillah petang esok aku bertolak blk ke kampung… nampaknya dalam satu minggu lebh blog ni x dpt di update… Bila aku berada di kg memang xde kemudahan internet.. Aku kembali bekerja pada 2 julai.. Dgn itu sy memohon maaf dlm waktu sy bercuti sy tidak dpt update blog ini… Petang ini aku terpaksa bertolak ke bandar coz esok aku terlibat dgn program di bandar ada aktiviti yang di anjurkan olh PPDK. Aku terlibat bhagian teknikal sempena sambutan hari guru peringkat bahagian…

k jumpa lg 🙂