free CD ubuntu

14 02 2008

Alhamdulillah dah sampai cd ubuntu versi 7.10 yang aku order heeee… Buka-buka ada 2 Cd Ubuntu … satu untuk 64-bit PC dan satu lagi utk PC.. Pastu dia bagi 4 sticker ubuntu…. harga semuanya freee…. heeee….

Aku buat order kat web pada 25-01-2008 Pihak company hantar kat aku pada 29-01-2008….  Pastu sampai kt aku pada hari ni 14-02-2008… kira ok la free dan x lama sangat masa yang diperlukan utk pos cd tersebut… terima kasih….🙂

kalu korang nak order sila ke free cd ubuntu 


Actions

Information

2 responses

20 02 2008
redzwan

Dapat free tu, jom cuba

20 02 2008
bersama0805

insyaAllah nk try gak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: