sarawak

6 01 2008

alhamdulillah hari pertama aku keje cni ok la… cikgu2 dan pengetua ok semua… aku dok umah sewa sekali dgn cikgu2 yng mengajar kat skolah aku keje… nak pergi dan blk keje tumpang diorang je…

kat cni susah nak makan… mask sdiri je best 2 pun makan ikan sadin dgn telur je huuu… waktu mlm tengok tv je itu pun tv 1 dan 2 je.. tv3 xleh langsung ma…

tempat tinggal aku ni mcm pekan je.. tempat aku ni nama dia sebauh, bintulu.. tp apapun aku bersyukur kerana masih ada kawan2 mcm cikgu dan kira ok la berbanding kawan2 aku yang dpt kat kapit terutamanya… nak keluar kena naik bot express dulu mengambil masa 3 jam huuuu… sedihkan?… mcm aku nk naik flight pergi kat airport bintulu je..


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: