panduan blog wordpress.com

28 11 2007

Hari ini saya ingin berkongsi ilmu mengenai panduan untuk pengguna blog wordpress.com.

Sebenarnya aku nak buat sendiri tutorial ni tetapi bila cari kat google dah ada tutorial ni walaupun bahasa indo tetapi kira ok la boleh faham jugak…

so kepada sesiapa yang nak memblog tetapi tidak mempunyai ilmu dlm penggunaan wordpress.com ini boleh mendownload tutorial dalam file .pdf tersebut di sini panduan wordpress.

Selain itu juga anda boleh ke blog ini http://panduan.wordpress.com.


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: