Problem IE dengan Firefox

20 11 2007

Masalah tul guna IE(internet explore) dengan firefox ni… kedua-dua browser kena handle coding… Dari pagi aku dok mngodek code css dan html coz bila view kat firefox cun giler… bila view kat IE hampehhhh… buruk nyer….

Dok mengodek2 akhirnya dapat gak…. alhamdulillah… tp kan kalu browser buat standart lg senang kan x susah2 kena repair smula… ni buang masa je nak handle….

so kepada yang designer atau programmer aku cadangkan baik guna css sepenuhnya dlm make up web atau sistem… kalu guna rojak campur dgn html make up ada problem nanti… kesnya jadi la mcm aku huuuu…. tapi apapun pengalaman yang mengajar kita kan?..🙂

klah nak g makan ni… jom makan…🙂


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: