Hilangkan cache pada browser

20 11 2007

adios… pening kpala aku?$$$###???… aku update profile aku kat fs… lepas save pastu tgk view profile masih papar maklumat yg dulu.. rasa dah save dan dah tukar tp still view yg maklumat dulu… restart browser pun x jadi jugak.. mcm mana ye…

ermmm.. pk sejenak rupa-rupanya cache da…. so caranya nak buang cache ni senang je…

just klik pada keyboard "Ctrl + F5" secara serentak

… Selepas itu tgk ada perubahan ke tak…

pasti ada perubahan kan?… kalu x ada jugak tentu anda buat tidak ikut arahan :)…


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: