blk kg

9 11 2007

Alhamdulillah aku kembali ke k. terengganu pada petang khamis. Balik kelantan sekejap pada pagi khamis… sambil blk ke kelantan bawa member pergi ke rantau panjang beli belah sekejap… mula2 rasa x nak shopping bila dah tengok harga murah beli la jugak… sedar x sedar banyak jugak duit habis utk shopping pakaian dan beg pakaian..

Gambar perhiasan sahaja (Gambar ini di ambil di ambil dari http://www.flickr.com/photos/pump937/with/61609781/ )

Setelah penat dok round2, itu pun rasa nk jalan2 lg tp masa x mengizinkan so terus balik ke rumah sekejap dan terus ke kuala terengganu.. kami sampai kat kuala terengganu dalam pkul 9 lbh…

Sebelum tu singgah kat rumah member berhenti solat dan makan… selepas tu blk rumah “bujang”… mandi dan sleep … zzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZ zzzzzzz :)…


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: