first bake cakephp

6 11 2007

setelah sekian lama aku dok try2 cakephp akhirnya berjaya jugak aku bake cakephp ni :)… sebelum ni guna linux nak guna cakephp tp masalah kat mod_rewrite plak.. so try guna windows… still ada problem gak… entah ke berapa kali aku cuba akhirnya berjaya gak hari ni walaupun utk view shj heee… dah ada progress :)…

Dibawah ni link tutorial yg aku ikut utk bake cakephp🙂

http://www.sitepoint.com/article/application-development-cakephp/4


Actions

Information

2 responses

6 11 2007
QMJ

bagus-bagus

7 11 2007
bersama0805

buat la blog utk penerangan c sharp plak.. leh kongsi2🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: